НОВИОТ JAGUAR E‑PACE

E‑PACE е првиот компактен SUV на Jaguar. Уникатна комбинација на стил, агилност и динамично возење. Сега е достапен и како Plug-in хибрид.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НОВИОТ JAGUAR F‑PACE

Нашиот луксузен SUV со високи перформанси ги соединува наградуваниот дизајн, ефикасноста на Jaguar и интуитивните технологии за да Ви понуди несекојдневно чувство при секое патување. Сега е достапен и како Plug-in хибрид.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НОВИОТ JAGUAR XF

Чудесна комбинација од грандиозност и перформанси​. Jaguar XF има нова палета на дизел мотори што е надградена со технологијата на делумно хибридно возило.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
JAGUAR XE

Спортскиот седан редефиниран. Jaguar XE има нова палета на дизел мотори што е надградена со технологијата на делумно хибридно возило.

НАШИ ВОЗИЛА
JAGUAR E‑PACE ALL WHEEL DRIVE

ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА ЗА 45.900 €

ИСКОРИСТИ ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
JAGUAR F‑PACE ALL WHEEL DRIVE

ИЗГЛЕД ШТО ГРИЗЕ
ЗА 55.900 €
СЕГА СО ГРАТИС PRESTIGE ОПРЕМЕНОСТ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ИЗЈАВА ОД JAGUAR

Во срцето на нашата марка е духот на човековиот непокор.

Никогаш не било посоодветно време тој дух да дојде до израз.

Заедно ќе пребродиме.

Длабоко сме уверени дека ќе го најдеме вистинскиот пат до светла иднина за сите нас.

ДОСТАПНИ СМЕ ЗА ВАС

Почитувани клиенти и пријатели на Jaguar Land Rover,


Се надеваме дека сте добро во ова време на предизвици и дека се прилагодувате на новата нормала.
Нашата компанија Automobili Group e на располагање за сите ваши барања и потреби во врска со продажба и сервис на Jaguar Land Rover возила, со редовно работно време:
Продажба на возила:
8:30 – 18:00 часот (понеделник – петок); 9:00 – 14:00 часот (сабота)
Сервис и резервни делови:
8:30 – 16:30 часот (понеделник – петок); 9:00 – 14:00 часот (сабота)

ГИ ПОЧИТУВАМЕ ПРОПИШАНИТЕ ЗАШТИТНИ МЕРКИ


Согласно препораките од Владата и Министерство за здравство, во објектите на Jaguar Land Rover Македонија се преземени низа на превентивни мерки, активности и процедури за заштита од COVID-19.

И понатаму, безбедноста на нашите вработени и клиенти е нашиот врвен приоритет. Кога ќе нè посетите, ќе забележите дека:

  • • во приемниот дел се достапни ракавици за една употреба, маски и средство за дезинфекција, ве молиме користете ги при влез во нашите објекти
  • • ја одржуваме безбедната дистанца од 2 m
  • • при прием во сервис клучот од возилото се заштитува со најлонска фолија или се остава во посебна кутија да отстои
  • • пред да се пристапи на сервис, на возилото се поставуваат заштитни навлаки за една употреба на воланот, рачката од менувач, седиштето и заштитна патосница, кои по завршување на интервенцијата се вадат
  • • возилата се чистат и дезинфицираат по секој контакт

Избегнуваме да се ракуваме, но љубезно ќе ве пречекаме. Се гледаме.

НОВИОТ ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН JAGUAR

Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НАШИ ВОЗИЛА
JAGUAR F‑PACE
Нашиот луксузен перформансен SUV ги соединува спортската управливост и драматичната убавина со секојдневната практичност и ефикасност.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR F‑PACE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR E‑PACE
E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR E‑PACE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR I‑PACE
Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR I‑PACE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR F‑TYPE
Моќен, агилен и сосема посебен. Вистински спортски автомобил на Jaguar.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR F‑TYPE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR XE
Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан произведен од Jaguar досега.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR XE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR XF
Типичен Jaguar. Самоуверениот дизајн на XF се издвојува од останатите.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR XF
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR XJ
XJ е врвниот седан на Jaguar, совршената комбинација на најсовремена технологија, спортска динамика и богат луксуз.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR XJ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
APPROVED КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА
Проверени, гарантирани и подготвени за акција. Програмата за одобрени возила од Jaguar е изработена со цел да ви го овозможи истото ниво на квалитет, услуга и корисничко задоволство кое би го добиле при купувањето на нов автомобил.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Додајте до три модели за споредба
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
JAGUAR IGUIDE
Апликацијата Jaguar iGuide ја користи најновата технологија за да ги објасни сите карактеристики и елементи за контрола на вашиот I‑PACE што треба да ги знаете. Таа служи и како мобилен прирачник за сопственикот, што обезбедува дека секогаш при рака ќе го имате одговорот на кое било прашање.
НОВ ДИЗЕЛ, БЕНЗИНСКИ ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕН?
Нашите тековни бензински мотори и новите дизел мотори се најчистите и најефикасните мотори што сме ги произвеле досега. Нашиот нов електричен погонски систем е иднината на возењето. Кој е вистинскиот за вас?
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
WLTP
WLTP е нова официјална ЕУ постапка што се користи за пресметка на стандардизираните вредности за потрошувачката на гориво и емисијата на CO2 за патнички автомобили. Со оваа постапка се мери потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија, автономијата и емисијата на издувни гасови.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ


Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Jaguar близу вас